De praktijk voor kinderfysiotherapie in Aalten

Samen fysiotherapie is dé praktijk voor kinderfysiotherapie in Aalten. Wij hebben met Carolien Lichtenberg en Danny Kempinga twee ervaren kinderfysiotherapeuten in huis. Doordat wij nauw samenwerken met alle basisscholen in Aalten, houdt de behandeling niet op in de behandelkamer,  maar kan deze ook toegepast worden op school en bij u thuis. Dit maakt de betrokkenheid van alle partijen groter en de behandeling ook effectiever!

Wat is kinderfysiotherapie

Heeft uw kind een voorkeurshouding? Of heeft hij of zij moeite met bewegen? Samen gaan we voor het beste voor uw kind. Onze kinderfysiotherapeuten zijn de specialisten in het behandelen van kinderen met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden.
De kinderfysiotherapeut oefent met de kinderen om de juiste voorwaarden te bereiken voor een optimale ontwikkeling van houding, beweging en conditie. Verder heeft de fysiotherapeut specifieke kennis van de normale en afwijkende ontwikkeling van kinderen en kan derhalve vaststellen of de ontwikkeling van het kind normaal of vertraagd is. De therapeut heeft de vaardigheden om kinderen (en ouders) te begeleiden naar optimaal functioneren.
Bovendien heeft de kinderfysiotherapeut het inzicht in kindspecifieke aandoeningen en ziekten en geeft zij adviezen over de mogelijkheden en beperkingen van het kind aan ouders en indien wenselijk aan begeleiders en of leerkrachten.
Wilt u meer weten over onze kinderfysiotherapeuten? Kijk dan op de persoonlijke pagina van:
Carolien Lichtenberg en Danny Kempinga

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie over kinderfysiotherapie?