Fysiotherapie bij ouderen

Bent u bang om te vallen? Of bent u bang om uw zelfstandigheid te verliezen? Samen Fysiotherapie helpt u uw zelfstandigheid te behouden. Onze fysiotherapeuten hebben zich breed nageschoold en hebben veel ervaring in de zorg voor kwetsbare ouderen met complexe gezondheidsproblematiek.

Mensen die ouder en minder beweeglijk worden, kunnen belemmeringen of klachten ervaren. Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, of een gebroken heup, verschijnselen vertonen van ouderdom. Onze therapeuten werken vanuit hun specifieke kennis over de doelgroep. De patiënten doen vooral oefentherapie, gericht op het herwinnen en omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid.

Tot het werk van onze fysiotherapeut behoort ook het adviseren en begeleiden van gezinsleden en eventuele mantelzorgers, over onder andere het ziektebeeld, de prognose, de behandeling, transfers, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen.

Wilt u meer weten over onze fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het werken met ouderen? Kijk dan op de persoonlijke pagina van Herman Leusink en Danny Kempinga.

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie over fysiotherapie bij ouderen?