Danny Kempinga

In 1994 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd in Nijmegen. Tijdens mijn stages merkte ik al snel dat ik het erg leuk vind om met ouderen en kinderen te werken. Ik vind het belangrijk om het verschil voor iemand te kunnen maken en te merken dat de behandeling ook echt iets oplevert in het dagelijks leven. In 2004 ben ik gaan werken in Aalten als algemeen fysiotherapeut. Nadat ik in 2008 mijn diploma als kinderfysiotherapeut haalde, ben ik me ook gaan richten op het werken met ouderen. Ik heb de opleiding tot thuiszorgfysiotherapeut gevolgd en ben lid geworden van het ParkinsonNet.

Naast de behandeling van de oudere of kind zelf, moeten de mensen in de omgeving vaak ook betrokken worden in de behandeling. Voor een kind is dit bijvoorbeeld de ouder, de leerkracht of andere behandelaars. Voor de oudere is dit vaak de echtgenoot of mantelzorger. Als fysiotherapeut kijk je dus naar het totaalplaatje. En dat is precies wat mij aanspreekt in het werk en wat mijn kracht is. Samen werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken: Het zo zelfstandig mogelijk functioneren. Voor jong en oud!

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar d.kempinga@samen-fysiotherapie.nl. Ik probeer u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie?