Carolien Lichtenberg

Mijn interesse in het menselijk lichaam en bewegen heb ik al van jongs af aan. Sporten (momenteel voetbal en volleybal) doe ik dan ook graag. Nadat ik in 2009 de opleiding tot fysiotherapeut heb afgerond, ben ik vanaf december 2009 werkzaam als fysiotherapeut in Aalten. Vervolgens ben ik naast mijn werk de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut gaan doen, welke ik in 2014 heb behaald.

Als kinderfysiotherapeut probeer ik een kind zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen op motorisch vlak, maar ook op welzijnsniveau. Daarbij kijk ik samen met kind, ouders, leerkrachten en andere disciplines naar behoeften en mogelijkheden, zodat we gezamenlijk tot een plan van aanpak komen. In de afgelopen jaren merkte ik dat ik deze brede kijk op patiënt en omgeving niet alleen bij kinderen toepas, maar ook bij volwassenen. Daarbij vind ik het belangrijk om samen te kijken naar oplossingen en de patiënt (en omgeving) handvaten te geven om zo optimaal mogelijk zelfstandig te functioneren.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar c.lichtenberg@samen-fysiotherapie.nl. Ik probeer u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie?